MIRAS S.R.L.

Detalii proiect

tip proiect/servicii oferite
Hala industrială și birouri P+1: design panouri de închidere perimetrală, hală prefabricate (structură și închideri), acoperiș.
domeniu de activitate
producător componente metalice
localizare
Bănești (PH)
suprafață
4060mp, P+1Ep

Lucrarea cuprinzând structura de rezistență, închideri perimetrale, acoperiș, trape desfumare, a făcut obiectul unui proiect pentru o hală de producție componente metalice.

Firma noastră a realizat atât proiectarea structurii, design-ul construcției, execuția elementelor prefabricate, începând de la fundații și terminând cu elementele de acoperiș, cât și montajul acestora.

Și, ca în fiecare proiect realizat de către noi, am inclus elemente arhitecturale distinctive, specifice închiderilor perimetrale din prefabricate, astfel încât pereții sunt din beton termoizolați cu rezistență la foc de 120’ și au design inovator de îmbinare tridemensională a culorilor cât și a formelor geometrice. Siglele companiei realizate pe pereții exteriori au fost realizate în procesul de fabricare a elementelor îmbinând mai multe materiale, texturi și culori.

Materialele și punerea în operă sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să realizăm un proiect la standarde internaționale.