ITALINOX S.R.L.

Detalii proiect

tip proiect/servicii oferite
Hală industrială și vestiare P+1EP: design și proiectare, fundații, hală prefabricate (structură și închideri), acoperiș, instalații și finisaje
domeniu de activitate
cercetare – distribuitor de semifabricate din oțel inoxidabil
localizare
București
suprafață
Hală nouă 2800mp, P+1Ep Refacere Hală veche 2000mp, P+1Ep

Tema acestei lucrari a presupus două faze, prima de extindere a halei existente printr-o construcție nouă din elemente prefabricate din beton, iar a doua fază a reprezentat desfacerea întregii clădiri existente până la structură și refacerea în totalitate atât exterioară, cât și interioară.

Ambele faze ale proiectului au fost realizate integral de societatea noastră, atât în faza de studiu, de proiectare, cât și de execuție.

Lucrarea, efectuată la cheie, cuprinzând proiectele pentru fazele de autorizare și execuție construcție hală industrială și birouri (fundații, structură de rezistență, închideri perimetrale, acoperiș), platformă exterioară, pardoseli interioare, instalații sanitare, termice, ventilare, electrice, detecție și desfumare, compartimentare și finisaje în zona de birouri, a făcut obiectul unui proiect în care specialiștii noștri din fiecare domeniu au conlucrat astfel încât au eficientizat timpul alocat, realizând lucrări în paralel, obținând astfel un timp mai bun de execuție, cât și satisfacția beneficiarului.

Și la acest proiect am realizat lucrări de finisaje exterioare speciale, îmbinând armonios pereții din beton prefabricat cu panouri sandwich, iar în zona stradală de birouri s-a executat un perete cortină pe o fațadă placată cu alucobond.

Materialele și punerea în operă sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să realizăm un proiect la standarde internațională.

Nici un detaliu, nici măcar din punct de vedere estetic nu a fost lăsat la voia întâmplării, creând acel efect calitativ-superior, care încercăm să-l redăm în fiecare lucrare.