DIAL S.R.L.

Detalii proiect

tip proiect/servicii oferite
Hală industrială și vestiare P+1: design și proiectare, fundații, hală prefabricate (structură și închideri), acoperiș, trape desfumare, tâmplarie exterioară
domeniu de activitate
producător panouri bordurate gard/plasă
localizare
Hârșova (CT)
suprafață
5200mp, P+anexă vestiare

Proiectarea a presupus un studiu minimalist, dar eficient al fluxului de producție, având în vedere că pentru această lucrare firma noastră a realizat fundațiile, structura prefabricată a halei, închiderile perimetrale, pardoseala interioară, tâmplăria exterioară și platforma.

Finisajele externe, inclusiv tâmplăria de calitate, au fost alese pentru a crea un tot armonios, obținându-se în final o lucrare de referință pentru noi.

Firma noastră a realizat atât proiectarea structurii, design-ul construcției, execuția elementelor prefabricate, începând de la fundații și terminând cu elementele de acoperiș, cât și montajul acestora.

Și, ca în fiecare proiect realizat de către noi, am inclus elemente arhitecturale distinctive, specifice închiderilor perimetrale din prefabricate, astfel încât pereții sunt din beton termoizolați cu rezistență la foc de 120’ și au design care îmbină trei culori, gri, alb și galben.