PRO OPTICA S.A.

Detalii proiect

tip proiect/servicii oferite
Lucrare la cheie
domeniu de activitate
cercetare – dezvoltare inginerie optică de înaltă precizie
localizare
Frumușani (CL)
suprafață
2357mp, P+1Ep

Lucrarea, efectuată la cheie, cuprinzând proiectele pentru fazele de autorizare și execuție construcție hală industrială și birouri (fundații, structură de rezistență, închideri perimetrale, acoperiș), platformă exterioară, pardoseli interioare cu rășină epoxidică, instalații sanitare, termice, ventilare, electrice, detecție și desfumare, compartimentare și finisaje în zona de birouri, a făcut obiectul unui proiect pentru o construcție de cercetare – dezvoltare și producție componente electro-optice de înaltă precizie.

Firma noastră a realizat atât proiectarea structurii, design-ul construcției, execuția elementelor prefabricate, începând de la fundații și terminând cu elementele de acoperiș, cât și montajul acestora.

Și, ca în fiecare proiect realizat de către noi, am inclus elemente arhitecturale distinctive, specifice închiderilor perimetrale din prefabricate, astfel încât pereții din zona administrativă sunt din beton termoizolați cu rezistență la foc de 120’ și un design realizat din îmbinarea a două forme de matrițe pentru beton.

Fiecare spațiu a fost studiat pentru a menține standardele de acuratețe, ca urmare a mediului de lucru generat de specificul activității.

Materialele, sistemele de instalații și echipamentele au fost studiate cu cei mai buni specialiști în domeniu.

Zona administrativă a fost studiată împreună cu un arhitect de design interior pentru a satisface cele mai ridicate cerințe.

Materialele și punerea în operă sunt de cea mai înaltă calitate, reușind să realizăm un proiect la standarde internaționale.

Nici un detaliu, nici măcar din punct de vedere estetic nu a fost lăsat la voia întâmplării, creând acel efect calitativ-superior pe care încercăm să-l redăm la fiecare proiect.